Een idee wordt pas werkelijkheid als je ervoor kiest om het ook gewoon te doen. Dat was ook mijn gedachte toen ik samen met Almanice de eerste bijeenkomst bedacht. “Ach, al komen er maar vijf vrouwen, dan ben ik al helemaal gelukkig. We moeten ergens beginnen.” zei ik nogal laconiek. Die vijf vrouwen hé, dat werden er dus dertig. Op onze eerste bijeenkomst mochten we 30 powervrouwen verwelkomen voor een durf-te-vragen sessie, onder begeleiding van Irma de Graaff.

Met de woorden “wie ben je, waar ben je goed in en waar heb je hulp nodig?” begon een avond vol energie, inspiratie en nieuwe connecties.

Wij hadden nooit kunnen denken dat het eerste event zo vol zou zitten met geweldige, stuk voor stuk inspirerende powervrouwen! Dames, bedankt dat jullie allen aanwezig geweest zijn bij deze bijeenkomst en op naar nóg meer inspirerende events.

Hoe nu verder?

Sinds vandaag (woensdag 28 februari 2018) staat onze website live, je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief én we zijn alweer bezig met een volgend event. Daarnaast zijn wij natuurlijk eigenlijk juist enorm benieuwd naar jou! Want wie ben jij? En hoe kunnen we jou helpen? Wij horen graag van je!