Events & Workshops
Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen
Aanmelden...

Events en workshops 2021

donderdag
28 januari
Online lunch sessie
12:00 – 13:00
Binnenkort meer informatie
Aanmelden kan wel alvast
donderdag
18 februari
Online sessie
19:00 – 20:00
Durf te vragen sessie online avond
Binnenkort meer informatie
donderdag
18 maart
Online sessie
19:00 – 20:00
Online meeting met spreker avond sessie
Binnenkort meer informatie

16 December online Digitaal vragenuurtje
en Shop dichtbij

Meld je nu aan voor de laatste online sessie van dit jaar!

Op woensdag 16 december houden we onze laatste online sessie van dit jaar. We organiseren een digitaal vragenuurtje en sluiten af met netwerken in groepjes. Daarnaast zal Mariska Burgers vertellen over de app Shop Dichtbij!

Het belooft een mooie afsluiter te worden van 2020. Meld je dus snel aan!

Het programma:
18:45 – 19:00 Inloggen
19:00 – 20:00 Presentatie Shop Dichtbij, Digitaal vragenuurtje & netwerken
20:00 – 20:10 Einde
Aanmelden kan via deze link

Over de app Shop Dichtbij…

In maart 2020 zijn Mariska Burgers en Simone Krowinkel gestart met de Facebook-groep “Help de (kleinere) ondernemers in Zoetermeer”. Zij wilden zichtbaarheid creëren voor de lokale ondernemers en een duidelijk overzicht bieden van de dienstverlening, producten en acties. Mede omdat tijdens de intelligente lockdown ondernemers wel een steun in de rug konden gebruiken en consumenten sterke voorkeur kregen voor producten en diensten uit hun eigen regio.

De Facebook-groep werd een groot succes maar het nadeel was dat berichten ‘wegzakken’ en niet meer zichtbaar zijn. De vervolgstap was de ontwikkeling van de app Shop Dichtbij in samenwerking met AppStudio.nl (een Zoetermeers bedrijf).

In de app vind je een overzicht van alle aangemelde lokale ondernemers. Zo weten inwoners wat er in de buurt te vinden is en hoe de ervaringen daarmee zijn. Elke bedrijfspagina is voorzien van een profiel, producten en diensten, aanbiedingen en acties, en een directe link naar de webshop of website. Zoeken is eenvoudig op naam of sector (bijvoorbeeld mode, horeca, elektronica, makelaardij, accountants en opleidingen). Via pushberichten kunnen ondernemers hun klanten direct op de hoogte stellen van het laatste nieuws, acties of aanbiedingen.