Team

Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen
 

-Women supporting Women-
 
 
 
 

Patricia Munster

Vindingrijk en creatief, ik ben voortdurend op zoek om een verschil te maken en iets te creëren waar ik trots op ben en waar andere mensen blij van worden.
Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en ik heb daarom enorme zin om mij in te zetten voor Zoetermeerse Zakenvrouwen.

Ik geniet ervan om mooie foto’s te maken waar mensen op stralen. Het is zo leuk als ik het resultaat opstuur en vervolgens de reactie krijg: “Wat ben ik mooi!”.

Naast mijn werk als portret- en modefotograaf ben ik ook uitgever van TRNDZ, het leukste feelgood tijdschrift voor Zoetermeer. Het is een magazine met een glossy uitstraling voor onze stad, met interviews, inspirerende verhalen, mooie foto’s, lekker eten, gezellige activiteiten, mode en lifestyle.

Een blad dat Zoetermeerders verbindt, een blad waar Zoetermeerders trots op zijn. Waar ondernemers graag aan mee willen werken omdat ook zij Zoetermeer op een positieve manier op de kaart willen zetten, om elkaar te motiveren, te inspireren en te helpen om het maximale te bereiken.
Het platform Zoetermeerse Zakenvrouwen is hierop ook weer een mooie aanvulling, ook willen wij vrouwen verbinden, inspireren en elkaar helpen op allerlei gebieden.

Leonore Brand

Mijn naam is Leonore Brand. Ik ben webdesigner. Ik werk nu een paar jaar als zelfstanding ondernemer. Ik vind de vrijheid die je als ondernemer hebt fantastisch. Ik kan werken waar ik wil. Ik neem mijn laptop mee en kan gaan staan waar ik wil.

Ik vind het leuk om iets vanaf het begin te creëren. Om Iemands idee uit te werken tot een mooie en goedwerkende website. Ik vind het leuk om mensen te helpen.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Het liefst in de bergen. Verder is muziek een passie van mij. Zowel luisteren naar muziek als zelf muziek creëren. Ik speel zelf gitaar. Ook vind ik het leuk om muziek op te nemen. Ik ben namelijk ook afgestudeerd geluidstechnicus.

Wat ik zo mooi vind aan Zoetermeerse Zakenvrouwen is dat je er kan netwerken maar tegelijker tijd leer je over nieuwe dingen die handig kunnen zijn voor je bedrijf. Tot nu toe heb ik altijd wat nieuws geleerd bij de bijeenkomsten.

Hester André

Mijn naam is Hester André en met veel plezier zet ik mij in voor Zoetermeerse Zakenvrouwen. Toen ik zelf begon als ondernemer zag ik als een blok op tegen ‘netwerken’. Na de eerste bijeenkomt die ik bijwoonde van het platform, ontdekte ik al snel dat netwerken ook leuk, inspirerend en vooral ontspannen kan zijn. Bij Zoetermeerse Zakenvrouwen kan je echt jezelf zijn!

Met mijn eigen bedrijf begeleid ik mensen en bedrijven met de verdere ontwikkeling van hun communicatieve vaardigheden. Met coaching en workshops geef ik tools en praktische tips om gesprekken te voeren die begrip en verbinding opleveren. En dat is de basis voor een succesvolle relatie. Of dat nou de relatie met jezelf is, met je partner of juist zakelijke relaties zijn.

Ook ik ben een liefhebber van lekker eten en gezelligheid. Verder dans ik graag salsa en bachata, waarbij ik ook in een showteam zit en in het weekend optreed op dansfeestjes.

Marloes de Ruiter

Mijn naam is Marloes de Ruiter, aanjager van Zoetermeerse Zakenvrouwen! Oud voorzitter. Eind 2017 kwam ik met het idee om een Facebook Groep op te starten voor ondernemende vrouwen regio Zoetermeer, zodat we elkaar om hulp konden vragen en ik ondernemende vrouwen met elkaar kon verbinden. Dat is iets uit de hand gelopen…inmiddels is Zoetermeerse Zakenvrouwen een begrip aan het worden, waar ik uiteraard enorm trots op ben! De Facebook Groep is er niet meer, maar inmiddels ontmoeten we elkaar in ‘real life’ tijdens onze bijeenkomsten, waar we dieper ingaan op een bepaald onderwerp omtrent ondernemen.
Naast Zoetermeerse Zakenvrouwen heb ik een eigen bedrijf, Weproces, waarmee ik bedrijven help bij het inrichten, automatiseren, analyseren en optimaliseren van marketingprocessen, systemen en tools. Ook ondersteun ik bedrijven met strategische marketingplannen, het opstellen van customer journeys en usability testen.

Ik ben een liefhebber van lekker eten en gezelligheid, dus als ik niet aan het werk ben ga ik graag eten met familie of vrienden. Het kan mij niet bourgondisch genoeg zijn!